U bent hier: Home / Nieuws / Deeplinks & social media

Deeplinks & social media

Het is lente en de browser van de AAT heeft een aantal nieuwe blaadjes gevormd. Met andere woorden: er is nieuwe functionaliteit in de browser voor u gecreëerd. Ten eerste is het nu mogelijk om direct naar een concept te linken via een zogenaamde ‘deeplink’. Bijvoorbeeld als u een link wilt maken vanaf een andere locatie of in documenten wil plaatsen. Knip en plak hiervoor de url in 'link naar concept'.

deeplinks

De creatie van deeplinks maakte ook de volgende stap mogelijk. Namelijk het delen van AAT concepten via diverse sociale media. Wij hebben voor u knoppen toegevoegd waarmee u direct de AAT informatie kunt plaatsen op Twitter, Facebook en Linkedin. Ook is er een e-mail knop waarmee u snel en gemakkelijk de conceptdetails naar een willekeurig e-mailadres kunt sturen.
sociale media

TIP: Aangezien de AAT-Ned een flinke groep van bijna 150 gebruikers op Linkedin heeft,  zou u vragen en/of opmerkingen over een bepaald concept ook met deze groep kunnen delen via de Linkedin knop. Wij zullen deze opmerkingen op dezelfde manier behandelen als die u doorgeeft via het bewerkingsformulier.  U kunt lid worden van deze groep via http://linkd.in/GERwXY Uw bijdrage wordt gewaardeerd!

Print pagina http://website.aat-ned.nl/nieuws/deeplinks-social-media